Home     Klik op de foto voor meer info 001vbgr 3250
Klik op de foto voor meer info 001vbgr 3250

Klik op de foto voor meer info 001vbgr 3250


Voorbeeld vanassortiment nostalgische Huisnummerbordjes 3250 voordeur van winkel huis of bedrijf
Smeedijzer Huisnummerbord kopen 3250 Nijmegen GrachtenGroen goedkope
Opdruk: Opdruk + Kader
Kleur Opdruk: Wit
Regel Hoogte (letter hoogte): 1 Regel Gecentreerd
Bevestigingsmateriaal: RVS Schroeven Kruiskop + Plug
Lettertype: Monotype Corsiva


Reg1: 5
Reg2:

Opmerkingen:
Voorbeelden van opdruk

Artikelcode: 001vbgr 3250

Klik op de foto voor meer info 001vbgr 3250


  • Productinformatie
  • Klik hier om een Huisnummer te Bestellen

Met de huisnummerbordjes van Bloembinderij Karel Smits loopt niemand uw huis meer voorbij.Onze borden zijn verzinkt en voorzien van een poedercoating, waardoor ze weer- en windbestendig zijn. De huisnummerborden zijn te verkrijgen in groen, zwart of blauw, met of zonder professionele opdruk. Keuze genoeg en dat voor een voordelige prijs, zoals u van ons gewend bent.

Borden
Naast huisnummerbordjes heeft u ook de keuze uit naamborden en uithangborden. De borden worden geleverd zonder opdruk, maar natuurlijk kunnen wij voor een professionele belettering zorgen. Het lettertype dat wij hier standaard voor gebruiken is ‘Monotype Corsiva’, maar hier kunt u, indien gewenst, van afwijken. Ook kunt u kiezen voor een witte rand, wat het bordje een sfeervolle uitstraling geeft.

Bestellen
In onze webshop vindtu al onze producten op een rij. Als u een keuze heeft gemaakt uit één van onze nummerbordjes, klik dan het gewenste product aan en u ziet een foto met meer informatie. De producten van uw keuze kunt u nu in het winkelwagentje plaatsen. Komt u liever naar de winkel? U vindt ons aan het Koninginneplein 7 in Belfeld. Voor vragen over onze producten zijn wij te bereiken via info@karelsmits.nl of via het telefoonnummer 077 – 475 36 68.