Home     Klik op de foto voor meer info 001vbgr 5250
Klik op de foto voor meer info 001vbgr 5250

Klik op de foto voor meer info 001vbgr 5250


Voorbeeld van Naambord 5250
Naambord 5250 Leeuwarden GrachtenGroen
Opdruk: Opdruk + Kader
Kleur Opdruk: Wit
Regel Hoogte: 3 Regel evenhoog
Bevestigingsmateriaal: RVS Schroeven Kruiskop + Plug
Lettertype: Monotype Corsiva


Reg1: 8
Reg2: Hannelore & Arne
Reg3:Sven

Opmerkingen:
€ 89.50

Artikelcode: 001vbgr 5250

Klik op de foto voor meer info 001vbgr 5250


  • Productinformatie
  • Klik hier om een Naamplaat te Bestellen

Bij Bloembinderij Karel Smits kunt u heel gemakkelijk een stijl- en sfeervol naambord bestellen. U kunt een naambord bestellen in onze online webshop of kom naar onze winkel in Belfeld.

Zichtbaar
Door een naambord te bestellen, maakt u uw huis in een handomdraai af. Als winkelier bent u met een uithangbord beter zichtbaar voor uw publiek. Wij leveren onze borden in de kleuren:
  • Blauw
  • Groen
  • Zwart

Verder is het mogelijk een stijlvolle ‘wit’ rand aan te brengen, waardoor het bord nog meer als blikvanger zal dienen. De naamborden en uithangborden kunnen wij voor u beletteren. Alle borden zijn voorzien van poedercoating. Dit betekent dat de borden bestand zijn tegen weer en wind.

Contact
Een naambord bestellen doet u eenvoudig online door het product naar keuze in de winkelwagen te leggen. U kunt vervolgens betalen met iDEAL waarna uw bestelling is afgerond. Langskomen in onze winkel kan ook, maar vergeet niet ons routekaartje te bekijken voordat u in de auto stapt. Hebt u nog vragen of opmerkingen? Neemt u dan gerust contact met ons op door even te bellen met het telefoonnummer: 077 – 47 53 668 of stuur ons even een e-mail.