Home     Klik op de foto voor meer info 001Vbzw 3254
Klik op de foto voor meer info 001Vbzw 3254

Klik op de foto voor meer info 001Vbzw 3254


Voorbeeld van assoriment goedkope Naamplaat 3254 voor de voordeur van uw gevel
smeedijzeren Naamplaat 3254 Assen Zwart winkel
Opdruk: Opdruk
Kleur Opdruk: Wit
Regel Hoogte: 2 Regel Evenhoog
Bevestigingsmateriaal: RVS Schroeven Kruiskop + Plug
Lettertype: Monotype Corsiva


Reg1: Familie
Reg2: van Ballegooijen
Reg3:

Opmerkingen:
Voorbeelden van opdruk

Artikelcode: 001Vbzw 3254

Klik op de foto voor meer info 001Vbzw 3254


  • Productinformatie
  • Klik hier om een Naamplaat te Bestellen

Een mooi naambord van ijzer voor bij uw voordeur vindt u bij Bloembinderij Karel Smits voor een scherpe prijs.Voortaan hoeft niemand meer te twijfelen over wie er in uw huis woont en heeft u er een mooie versiering bij voor bij uw voordeur. De naamborden worden aangepast aan uw wensen, zodat ze passen bij uw eigen smaak en stijl. Bovendien wordt het naambord bij u thuis bezorgd.

Mogelijkheden
Wanneer u een naambord bestelt in de webshop van Bloembinderij Karel Smits, bent u degene die de keuzes maakt. Zo kiest u allereerst het type: kiest u voor rechthoekig of ovaal en wilt u een naambord dat u uit kunt hangen of wilt u er eentje die recht tegen de muur hangt? Ook kiest u zelf de kleur! Eventueel kunt u kiezen voor een mooie witte rand die het geheel helemaal afmaakt.

Contact
Ook kunt u een naambord bestellen in de winkel van Bloembinderij Karel Smits in Belfeld. Als u hier naartoe komt, kunt u de verschillende borden zelf bekijken en ook hier kunt u alle keuzes zelf maken. U vindt een routebeschrijving naar de winkel op de website. Hebt u een vraag over één van onze producten of wilt u meer informatie? Stuur uw vraag dan naar info@karelsmits.nl.