Home    Uithangbord Maastricht GrachtenGroen   .   Voorbeelden Naambord Leeuwarden Zwart  Klik op de foto voor meer info 001vbzw 5250
Klik op de foto voor meer info 001vbzw 5250

Klik op de foto voor meer info 001vbzw 5250


Voorbeeld van assortiment Naambord goedkoop 5250 kopen in onze online winkel
nostalgische Naamborden smeedijzer 5250 Leeuwarden Zwart voor de voordeur van uw bedrijf of woning
Opdruk: Opdruk + Kader
Kleur Opdruk: Wit
Regel Hoogte: 3 Regel 1 hoog 2+3 laag
Bevestigingsmateriaal: RVS Schroeven Kruiskop + Plug
Lettertype: Monotype Corsiva


Reg1: 7
Reg2: Roel van de Kerkhof
Reg3:Chantal Blomen

Opmerkingen:
€ 0.00

Artikelcode: 001vbzw 5250

Klik op de foto voor meer info 001vbzw 5250


  • Productinformatie
  • Klik hier om een Naamplaat te Bestellen

Bij Bloembinderij Karel Smits kunt u terecht voor een naambord dat uw huis af zal maken. Onze dynamische bloemenzaak vindt u in het hartje van Belfeld.

Duidelijk
Met een naambord bij uw huis, kunnen mensen uw huis net iets makkelijker vinden. Bovendien siert een nostalgisch naambord uw huis. Natuurlijk leveren wij niet alleen kale naamborden, maar ook de bedrukking kunnen wij voor u verzorgen. Wij maken gebruik van een standaard lettertype, maar hier kunnen wij uiteraard ook van afwijken. Het naambord wordt helemaal compleet en af geleverd. U hoeft het alleen maar op te hangen. Onze naamborden zijn te verkrijgen in de kleuren zwart, groen en blauw.

Contact
In onze webwinkel heeft u de mogelijkheid een naambord voor uw huis direct online te bestellen. Hiervoor hoeft u enkel het gekozen product in de winkelwagen te leggen. Daarna kunt u uw bestelling betalen met iDEAL. U kunt natuurlijk ook een bezoek brengen aan onze winkel. Bekijk vooraf wel even ons routekaartje. Voor vragen en opmerkingen kunt u even bellen met het telefoonnummer: 077 – 47 53 668 of stuur ons een e-mail.