Home     Klik op de foto voor meer info 001vbzw 6250
Klik op de foto voor meer info 001vbzw 6250

Klik op de foto voor meer info 001vbzw 6250


Voorbeeld van UIthangbordje 6250 online kopen voor winkel of bedrijf
Uithangbordjes smeedijzer 6250 Middelburg Zwart
Opdruk: Opdruk + Kader Links
Kleur Opdruk: Wit
Regel Hoogte: 2 Regel Evenhoog
Bevestigingsmateriaal: RVS Schroeven Kruiskop + Plug
Lettertype: Monotype Corsiva


Reg1: Fam.
Reg2: H. van der Meer
Reg3:

Opmerkingen:
€ 62.50

Artikelcode: 001vbzw 6250

Klik op de foto voor meer info 001vbzw 6250


  • Productinformatie
  • Klik hier om een Naamplaat te Bestellen

Een gepersonaliseerd naambordje bij de voordeur koopt u voordelig bij Bloembinderij Karel Smits, zowel in de winkel als in de webshop. In ons assortiment vindt u verschillende soorten ijzeren naamborden die weer- en windbestendig zijn en die een mooie klassieke uitstraling hebben. Zo hebt u een stijlvol naambordje bij de voordeur!

Keuzemogelijkheden
Als u een bestelling plaatst bij Bloembinderij Karel Smits wordt het naambordje bij uw voordeur volledig aan uw wensen aangepast. Zo kiest u bijvoorbeeld welke kleur het best past bij uw smaak en bij uw huis: groen, blauw of zwart. We drukken de namen normaal gesproken in het lettertype Monotype Corsiva, maar als een ander lettertype uw voorkeur heeft, dan kunt u dat aangeven. Zo hebt u altijd een uniek naambordje bij de voordeur.

Contactgegevens
Als u via de website bestelt, komen wij het naambordje bij u thuis bezorgen. Hebt u een vraag over onze producten of diensten, dan kunt u die stellen door het contactformulier op de website in te vullen. Ook bent u van harte welkom in Belfeld, waar de winkel van Bloembinderij Karel Smits gevestigd is. U vindt een routekaartje op de website.