Huisnummer

Huisnummer Nijmegen Zwart Smeedijzer

Huisnummer
Huisnummer
Huisnummer
Huisnummer
Huisnummer
Huisnummer
Huisnummer
Huisnummer
Huisnummer
Huisnummer
Huisnummer
Huisnummer
Huisnummer
21.50 *Prijzen zijn inclusief btw
Artikelcode3250NijmegenZwart
4 ster(ren) met 1 review(s) Schrijf een review
Huisnummerbordje Smeedijzer rechthoek met afgeronde hoeken
Bord plat tegen de muur
Afmeting bord:150x100x2mm
Afwerking gecoat zwart
Gewicht 0,5 KG

klik op de foto om deze te vergroten


U heeft de mogelijkheid uit de volgende keuzes
klik op een van de links voor meer informatie:

Smeedijzer Huisnummerbordje Zwart
Dit Nostalgisch Huisnummerbord van smeedijzer met een enkel detail van gietijzer is ambachtelijk vervaarrdigd in Nederland en verwordt voorzien van een buitenkwaliteit vinyl beletterig. Veel zakelijke klanten hebben deze huisnummers gevonden voor aan de gevel van uw Bed & Breakfast, hotel en vakantiewoning. Maar ook de kapsalon, galerie en boutique waarderen de nostalgische uitstraling. Ook een leuk idee is om de borden voor binnen te gebruiken, bijvoorbeeld als verwijzing naar de toiletten, de eetzaal of de hotelkamers gegeel in de autentique sfeer van uw bedijf. En onze bij passende huisnummerbordjes en vlaggenstokhouders maken het plaatje af

Tekst op het bord plaatsen
We plaatsen de tekst zo groot mogenlijk gecentreerd (in het midden uitgelijnd) op het bord. U kunt kiezen of u een regel met een hogere letter/cijfer wilt te opzichte van de andere regel. Bij een naam adviseeren wij om zo veel mogenlijk de zelfde regel hoogte aan te houden dit brengt het meest rust op uw huisnummerbord. Vaak wordt een huisnummer met een hogere regelhoogte geplaatst om dit beter te laten op vallen ten op zichte van de namen.
De opdruk maken we van profesionele vinyl belettering voor buiten. U unt kiezen uit de kleuren wit, creme, zilver of goud.

Het bevestigen van een huisnummer
Dit huisnummerbord Nijmegen zwart 3250 bevestigt u eenvoudig bij de voordeur aan de muur of gevel met de RVS schroeven en pluggen die u er bij kunt bestellen, Schroeven in klassieke RVS kleur maar ook in de kleur van het bord mogelijk

Uw nostalgisch naambordjehuisnummer onderhouden
U kunt uw huisnummerbordje het beste onderhouden door 4 keer per jaar met een niet bijtend schoonmaak middel af te nemen en met een doek droog te wrijven. Doordat onze huisnummers dubbel gepoedercoat worden met zwarte coating zijn kunnen ze goed buiten hangen.

Contact huisnummer winkel
Hier in de webshop vind u onze gehele collectie nostalgische gevelborden van smeedijzer, maar u bent ook van harte welkom in onze winkel op het koninginneplein 7 in Belfeld, heeft u vragen schroom dan niet om te mailen, info@KarelSmits.nl. De levertijd is 7 dagen, we streven er naar om binnen 2 dagen na dat de betaling binnen is met GLS te verzenden u ontvangt een track en trace code van GLS.

Voorbeelden van opdruk

Reviews

Aantal reviews: 1
Gemiddelde beoordeling: sterren Schrijf een review
21-08-2016
Schrijf een revieuw
Door een review achter te laten kun je ons en bezoekers van deze website laten weten wat jou ervaring is met een bepaald Uithangbord.
Je kunt een review achter laten door onderstaand formulier in te vullen, dit stellen wij zeer op prijs.