Huisnummerbordjes Nijmegen Blauw

Met de huisnummerbordjes van Uithangborden-Smeedijzer.nl loopt niemand uw huis meer voorbij. Onze borden zijn verzinkt en voorzien van een poedercoating, waardoor ze weer- en windbestendig zijn. De huisnummerborden zijn te verkrijgen in groen, zwart of blauw, met of zonder professionele opdruk. Keuze genoeg en dat voor een voordelige prijs, zoals u van ons gewend bent.

Borden
Naast huisnummerbordjes heeft u ook de keuze uit klassieken naamborden, huisnummers, vlaggenstokhouders, en uithangborden. De borden worden geleverd zonder opdruk, maar natuurlijk kunnen wij voor een professionele belettering zorgen. Het lettertype dat wij hier standaard voor gebruiken is ‘Monotype Corsiva’ 'Times' of 'Arial Rounded', maar hier kunt u, indien gewenst, van afwijken. Ook kunt u kiezen voor een witte rand, wat het bordje een sfeervolle uitstraling geeft.

Bestellen
In onze webshop vindt u al onze producten op een rij. Als u een keuze heeft gemaakt uit één van onze nummerbordjes, klik dan het gewenste product aan en u ziet een foto met meer informatie. De producten van uw keuze kunt u nu in het winkelwagentje plaatsen. Komt u liever naar de winkel? U vindt ons aan het Koninginneplein 7 in Belfeld. Voor vragen over onze producten zijn wij te bereiken via info@karelsmits.nl.