Huisnummerbord Nijmegen GrachtenGroen geen opdruk

Bord 150 x 100 mm

Huisnummerbord Nijmegen GrachtenGroen geen opdruk
Huisnummerbord Nijmegen GrachtenGroen geen opdruk
Huisnummerbord Nijmegen GrachtenGroen geen opdruk
Huisnummerbord Nijmegen GrachtenGroen geen opdruk
Huisnummerbord Nijmegen GrachtenGroen geen opdruk
Huisnummerbord Nijmegen GrachtenGroen geen opdruk
Huisnummerbord Nijmegen GrachtenGroen geen opdruk
Huisnummerbord Nijmegen GrachtenGroen geen opdruk
21.50 *Prijzen zijn inclusief btw
Artikelcodeks3250Groen
0 ster(ren) met 0 review(s) Schrijf een review
Nostalgisch Huisnummerbordje rechthoek smeedijzer
Bord plat tegen de muur
Afmeting bord:150x100x2mm
Afwerking gecoat GrachtenGroen Staal
Gewicht 0,5 KG
2 gaten in de plaat

Hier gaat het om een blanco bord zonder opdruk.
wenst uw opdruk kijk bij onze andere huisnummerborden hier op de site.


Huisnummerbordjes met naam Voordeur
Wilt u een leuk en uniek huisnummerbord kopen? Onze nostalgische huisnummers zijn hand gesmeed. Bestel uw huisnummer gewoon online, snel in huis!. Geef de voordeur van uw huis extra uitstraling met een huisnummerbordje van KarelSmits.nl
Met de huisnummerbordjes van Bloembinderij Karel Smits loopt niemand uw huis meer voorbij. Zeker als uw huisnummer en uw naam er mooi op staan. Onze borden zijn verzinkt en voorzien van een poedercoating, waardoor ze weer- en windbestendig zijn. De huisnummerborden zijn te bestellen in groen, zwart of blauw, met of zonder professionele opdruk. Keuze genoeg en dat voor een voordelige prijs, zoals u van ons gewend bent.

Borden
Naast het nostalgisch huisnummerbord uit ambachtelijk smeedijzer heeft u ook de keuze uit klassieken naamborden en uithangborden uit smeedijzer die u kunt kopen in deze online webshop. De borden worden geleverd zonder opdruk, maar natuurlijk kunnen wij voor een professionele vinyl belettering voor u laten maken. Het lettertype dat wij hier standaard voor gebruiken is ‘Monotype Corsiva’, 'Times' of 'Arial Rounded' maar hier kunt u, indien gewenst, van afwijken. Ook kunt u kiezen voor een kaderrand in de kleur van de opdruk, wat het bordje een sfeervolle uitstraling geeft.

Regel (letter) Hoogte
Een regel is een of een reeks woorden of nummers die over een bepaalde vaste breedte naast elkaar gedrukt zijn. Regelhoogte is de hoogte van een afzonderlijke regel dus als voorbeeld regel 1 Hoog regel 2 normaal de woorden of nummers zijn op regel 1 zijn 45 mm hoog en de woorden of nummers zijn op regel 2 zijn 35 mm hoog alle regels worden gecentreerd op het bord geplaatst.
U kunt zelf kiezen voor regels in een verschillende hoogte, meestal wordt deze optie alleen gebruikt om bijvoorbeeld de regel van het huisnummer iets groter te laten maken, zo dat dit beter opvalt te opzichte van de tekst. Bij regels met alleen tekst adviseren we om deze in dezelfde regelhoogte (letter hoogte) te houden dit geeft rust op het ontwerp en leest makkelijker.
Bij de tekst op een naambord gelden iets andere regels dan bij een brief, bij een brief schrijven we 4 namen achter elkaar met een komma en voor de laatste naam en. Bij een Naambord laten we met een & teken zien wie een kopel is en de kinder namen plaatsen we met een komma er tussen. We plaatsen de regel gecentreerd. (in het midden uitgelijnd) en met in acht nemen van de verhoudingen de langste regel in een zo groot mogelijke regelhoogte.

Proefdruk
Wilt u eerst een proef van de opdruk van uw naambord zien? vermeld dit dan bij de opmerkingen en we sturen een proefdruk via de mail

Levertijd
De stoere klassieke borden van staal hebben we in voorraad, De professionele vinyl belettering wordt handmatig op het bord geplaatst.U heeft de keuze om de verzend dag aan te geven dit kan 3, 7 of 14 werkdagen na dat de betaling bij ons binnen is.
We verzenden via GLS. u ontvangt een track en trace code van GLS op de dag van verzending.


Contact
In onze moderne webwinkel heeft u de mogelijkheid de landelijke uithangborden online te bestellen. Hiervoor hoeft u enkel het gekozen product in de winkelwagen te leggen. U kunt vervolgens betalen waarna uw bestelling is afgerond. U bent ook van harte welkom in onze winkel mag natuurlijk ook, bekijkt u dan voor vertrek wel even ons routekaartje naar ons bedrijf. Hebt u nog vragen of opmerkingen? Neemt u dan gerust contact met ons op en stuur ons even een e-mail.

klik op uw keuze voor een voorbeeld

VOORBEELDEN OPDRUK:
Opdruk + Kader
Opdruk
Geen Opdruk

VOORBEELDEN KLEUR OPDRUK:
Opdruk Wit
Opdruk Creme
Opdruk Zilver
Opdruk Goud
Geen Opdruk

VOORBEELDEN VAN REGEL HOOGTE (LETTER HOOGTE)
1 Regel Gecentreerd
2 Regels Gecentreerd Even Hoog
2 Regels Gecentreerd reg 1 Hoog reg 2 Laag
2 Regels Gecentreerd reg 1 Laag reg 2 Hoog
3 Regels Gecentreerd Even Hoog
3 Regels Gecentreerd reg 1 Hoog reg 2+3 Laag
3 Regels Gecentreerd reg 1+3 Laag reg 2 Hoog
3 Regels Gecentreerd reg 1+2 Laag reg 3 Hoog
Geen Opdruk

BEVESTIGINGS MATERIAAL
RVS Schroeven Kruiskop + Plug
RVS Schroeven Torx + Plug
Geen Schroeven

LETTERTYPE
Monotype Corsiva
Arial Rounded
Times
Logo aangeleverd in EPS bestand (info@karelsmits.nl)
Geen Opdruk
Voorbeelden van opdruk

Reviews

Er zijn geen reviews beschikbaar in de huidige taal
Schrijf een review