Naambord Leeuwarden GrachtenGroen

Uithangborden-Smeedijzer.nl heeft niet alleen prachtige uithangborden, maar ook naamborden voor bij de voordeur te koop. De borden zijn voorzien van een poedercoating en zijn van een stevig, metaal, dus bestand tegen ieder weertype. U hebt keuze uit de kleuren groen, zwart of blauw, met of zonder opdruk. Zo bieden wij voor ieder wat wils bij Bloembinderij Karel Smits.

Uithangbord
Naast hand gesmeede naamborden heeft u ook de keuze uit huisnummerborden en uithangborden voor bij de voordeur. De borden worden standaard geleverd zonder opdruk, maar natuurlijk kunnen wij voor een professionele belettering zorgen: zonder naam is het immers geen naambord. Het lettertype dat wij standaard gebruiken is ‘Monotype Corsiva’, maar een ander lettertype behoort ook tot de mogelijkheden. Bovendien kunt u kiezen voor een witte rand. Dit geeft het bordje een sfeervolle uitstraling.

Bestellen
In onze webshop staan alle nostalgische naamborden (en andere borden) voor bij de voordeur op een rij. Als u een keuze heeft gemaakt uit één van onze (naam)borden, klik dan het gewenste product aan en u ziet een foto met meer informatie. De producten van uw keuze kunt u nu in het winkelwagentje plaatsen. U kunt natuurlijk ook een kijkje komen nemen in onze winkel in Belfeld. U vindt ons aan het Koninginneplein 7. Hebt u vragen? Wij beantwoorden ze graag. Neem contact met ons op via info@karelsmits.nl