Naambord

Naambord Leeuwarden GrachtenGroen Smeedijzer

Naambord
Naambord
Naambord
Naambord
Naambord
Naambord
Naambord
Naambord
Naambord
Naambord
Naambord
Naambord
Naambord
Naambord
65.45 *Prijzen zijn inclusief btw
Artikelcode5250LeeuwardenGroen
4 ster(ren) met 1 review(s) Schrijf een review
Naambord Smeedijzer rechthoek met afgeronde hoeken
Bord plat tegen de muur
Afmeting bord:300x200x2mm
Afmeting steun:150x400x5mm
Afwerking gecoat grachtengroen
Gewicht 2 KG
De Steun en de plaat zijn vast gesmeed tot een geheel door de ambachtelijke smid

Naambord voordeur
Wilt u graag een smeedijzeren naamborden bij uw voordeur? Kies dan voor een bord van Bloembinderij Karel Smits. Onze borden zijn weer- en windbestendig,omdat ze voorzien van een dubbele poedercoating. De borden zijn verkrijgbaar in Zwart en sommige modelen in Groen of Blauw. De Nostalgische borden zijn van smeedijzer, de plaat en de steun zijn met de hand aan elkaar gemeed het vormt dus een stevig geheel.

Opdruk Uithangbord
Standaard hebben de borden geen opdruk, maar wij verzorgen tegen meer prijs ook een vinyl belettering. U heeft de keuze uit lings , rechts of bijdenzijden opdruk. Links of Rechts wil wel eens verwarrend zijn maar met opdruk links dan zit de muursteun links van de opdruk. bij opdruk Rechts zit de muursteun rechts van de opdruk. Kijk ook bij Voorbeelden van opdruk, hier vind u divere voorbeelden van uithangborden met passende opdruk.

Kleur Opdruk
We kunnen de opdruk in vier kleuren op uw smeedijzeren naambord plaatsen. Normaal is dit wit vynyl maar tegen de meer prijs van €5,- kan het ook in Creme, Zilver of Goud in de foto gallerij vind u de kleur stalen.

Regel Hoogte
We plaatsen de tekst zo groot mogenlijk gecentreerd op het bord. U kunt kiezen of u een regel met een hogere letter/cijfer wilt te opzichte van de andere regel. Bij tekst adviseeren wij om zo veel mogenlijk de zelfde regel hoogte aan te houden dit brengt het meest rust op uw naambord. Vaak wordt een huisnummer met een hogere regelhoogte geplaatst om dit beter te laten op vallen.

Bevestigings Materiaal
Wij bieden bij uw nostalgisch naambord ook passend bevestigings materiaal. U heeft de keuze uit RVS schroeven met een kruiskop of met een Torx kop en bij deze RVS schroeven zitten ook passende super pluggen.

Lettertype
Bij de opdrukheeft u keuze uit 3 lettertypen en we Monotype Corsiva, Arial Rounded of Times. in de foto gallerij en bij voorbeelden van opdruk kunt u de lettertypen zien.

Levertijd
De levertijd van het naambord dat u wilt laten maken is normaal gesproken 7 dagen. We streven er naar om ze zo snel mogelijk te verzenden. Spoed verzendingen in overleg mogenlijk. .