Naambord Leeuwarden Zwart

Een gepersonaliseerd naambordjes bij de voordeur koopt u voordelig bij Bloembinderij Karel Smits, zowel in de winkel als in de webshop. In ons assortiment vindt u verschillende soorten ijzeren naamborden die weer- en windbestendig zijn en die een mooie klassieke uitstraling hebben. Zo hebt u een stijlvol naambordje bij de voordeur!

Keuzemogelijkheden
Als u een bestelling plaatst bij Bloembinderij Karel Smits wordt het naambordje bij uw voordeur volledig aan uw wensen aangepast. Zo kiest u bijvoorbeeld welke kleur het best past bij uw smaak en bij uw huis: groen, blauw of zwart. We drukken de namen normaal gesproken in het lettertype Monotype Corsiva, maar als een ander lettertype uw voorkeur heeft, dan kunt u dat aangeven. Zo hebt u altijd een uniek naambordje bij de voordeur.

Contactgegevens
Als u via de website bestelt, komen wij het naambordje bij u thuis bezorgen. Hebt u een vraag over onze producten of diensten, dan kunt u die stellen door te bellen naar 077 – 47 53 668 of door het contactformulier op de website in te vullen. Ook bent u van harte welkom in Belfeld, waar de winkel van Bloembinderij Karel Smits gevestigd is. U vindt een routekaartje op de website.