Naambord Smeedijzer Zwart type Leeuwarden

Bord 300 x 200 mm

Naambord Smeedijzer Zwart  type Leeuwarden
Naambord Smeedijzer Zwart  type Leeuwarden
Naambord Smeedijzer Zwart  type Leeuwarden
Naambord Smeedijzer Zwart  type Leeuwarden
124.95 *Prijzen zijn inclusief btw
ArtikelcodeUS5250Zwart incl
0 ster(ren) met 0 review(s) Schrijf een review
Naambord Smeedijzer Zwart  type Leeuwarden
Nostalgisch Naambord rechthoek smeedijzer
Bord plat tegen de muur
Plaat rechthoek
Afmeting bord:300x200x2mm
Afmeting steun:150x400x5mm
Afwerking gecoat zwart
Gewicht 2 KG
Opdruk en kader in wit lettertype monotype corsiva.
Schroeven RVS Zwart Torx
Gratis verzenden
Naamborden zwart voor bij de voordeur laten maken

Naambord naam
Een gepersonaliseerd naambord bij de voordeur koopt u voordelig bij Bloembinderij Karel Smits, zowel in de winkel als in de webshop. In ons assortiment vindt u verschillende soorten ijzeren naamborden die weer- en windbestendig zijn en die een mooie klassieke uitstraling hebben. Zo hebt u een stijlvol nostalgisch naambordje bij de voordeur van uw huis! De borden zijn met de hand gesmeed en de plaat zit vast aan de steun, het geheel is 2 maal gepoedercoat.

Keuzemogelijkheden
Als u een bestelling plaatst bij Bloembinderij Karel Smits wordt het naambord voor bij uw voordeur volledig aan uw wensen aangepast. Zo kiest u bijvoorbeeld welke kleur het best past bij uw smaak en bij uw huis: groen, blauw of zwart. We drukken de namen normaal gesproken in het lettertype Monotype Corsiva, Times, of Arial Roundid. maar als u andere wensen betreffende de vinyl opdruk heeft, dan kunt u dat aangeven. Zo hebt u altijd een uniek nostalgisch naambord.

Regel (letter) Hoogte
Een regel is een of een reeks woorden of nummers die over een bepaalde vaste breedte naast elkaar gedrukt zijn. Regelhoogte is de hoogte van een afzonderlijke regel dus als voorbeeld regel 1 Hoog regel 2 normaal de woorden of nummers zijn op regel 1 zijn 45 mm hoog en de woorden of nummers zijn op regel 2 zijn 35 mm hoog alle regels worden gecentreerd op het bord geplaatst.
U kunt zelf kiezen voor regels in een verschillende hoogte, meestal wordt deze optie alleen gebruikt om bijvoorbeeld de regel van het huisnummer iets groter te laten maken, zo dat dit beter opvalt te opzichte van de tekst. Bij regels met alleen tekst adviseren we om deze in dezelfde regelhoogte (letter hoogte) te houden dit geeft rust op het ontwerp en leest makkelijker.
Bij de tekst op een naambord gelden iets andere regels dan bij een brief, bij een brief schrijven we 4 namen achter elkaar met een komma en voor de laatste naam en. Bij een Naambord laten we met een & teken zien wie een kopel is en de kinder namen plaatsen we met een komma er tussen. We plaatsen de regel gecentreerd. (in het midden uitgelijnd) en met in acht nemen van de verhoudingen de langste regel in een zo groot mogelijke regelhoogte.

Levertijd
De Borden hebben we in voorraad, voor de opdruk plaatsen moet u ongeveer 7 dagen tellen. We streven er naar om zo snel mogelijk te verzenden. Wilt u het voor een bepaalde datum binnen hebben,zo dat u het cadeau kunt geven bij een verjaardag huwelijk of een ander feest. vermeld dit dan bij de opmerkingen, en we proberen hier binnen onze marges rekening mee te houden.

Contact
In onze moderne webwinkel heeft u de mogelijkheid de landelijke uithangborden online te bestellen. We doen ons best om alle informatie over onze nostalgische geveldecoratie van smeedijzer bij onze artikelen te plaatsen met de bij behorende foto's. maar als u nog vragen of onduidelijkheden heeft, kunt u altijd even mail of een Watsapp bericht sturen naar ons bedrijf de Naamborden Winkel. Maar u kunt natuurlijk ook langs komen om ons assortiment smeedijzeren uithangborden zelf te komen bekijken in onze winkel in Belfeld.

Bijpassende Huisnummers - Uithangborden - Naamborden

Reviews

Er zijn geen reviews beschikbaar in de huidige taal
Schrijf een review