Klik op de foto voor meer info 001vbzw 5254

Klik op de foto voor meer info 001vbzw 5254
89.50 *Prijzen zijn inclusief btw
Artikelcode001vbzw 5254
0 ster(ren) met 0 review(s) Schrijf een review
Voorbeeld van assortiment Naamborden 5257 gevel B&B
smeedijzer Naambordje 5257 Den Haag Zwart onlie kopen
Opdruk: Opdruk + Kader
Kleur Opdruk: Wit
Regel Hoogte (letterhoogte): 3 Regel 1 hoog 2+3 laag
Bevestigingsmateriaal: RVS Schroeven Kruiskop + Plug
Lettertype: Monotype Corsiva


Reg1: 76
Reg2: Sander & Linda
Reg3:Tijs

Opmerkingen:


Bloembinderij Karel Smits heeft niet alleen prachtige bloemstukken, maar ook naamborden voor bij de voordeur te koop. De borden zijn voorzien van een poedercoating en zijn van een stevig, verzinkt materiaal, dus bestand tegen ieder weertype. U hebt keuze uit de kleuren groen, zwart of blauw, met of zonder opdruk. Zo bieden wij voor ieder wat wils bij Bloembinderij Karel Smits.

Borden
Naast naamborden heeft u ook de keuze uit huisnummerborden en uithangborden voor bij de voordeur. De borden worden standaard geleverd zonder opdruk, maar natuurlijk kunnen wij voor een professionele belettering zorgen: zonder naam is het immers geen naambord. Het lettertype dat wij standaard gebruiken is ‘Monotype Corsiva’, maar een ander lettertype behoort ook tot de mogelijkheden. Bovendien kunt u kiezen voor een witte rand. Dit geeft het bordje een sfeervolle uitstraling.

Bestellen
In onze webshop staan alle naamborden (en andere borden) voor bij de voordeur op een rij. Als u een keuze heeft gemaakt uit één van onze (naam)borden, klik dan het gewenste product aan en u ziet een foto met meer informatie. De producten van uw keuze kunt u nu in het winkelwagentje plaatsen. U kunt natuurlijk ook een kijkje komen nemen in onze winkel in Belfeld. U vindt ons aan het Koninginneplein 7. Hebt u vragen? Wij beantwoorden ze graag. Neem contact met ons op via info@karelsmits.nl of via het telefoonnummer 077 – 475 36 68.

Klik hier om een Naamplaat te Bestellen

Reviews

Er zijn geen reviews beschikbaar in de huidige taal
Schrijf een review