Klik op de foto voor meer info 001vbgr 5250

Klik op de foto voor meer info 001vbgr 5250
89.50 *Prijzen zijn inclusief btw
Artikelcode001vbgr 5250
0 ster(ren) met 0 review(s) Schrijf een review
Voorbeeld van Naambord 5250
Naambord 5250 Leeuwarden GrachtenGroen
Opdruk: Opdruk + Kader
Kleur Opdruk: Wit
Regel Hoogte: 3 Regel evenhoog
Bevestigingsmateriaal: RVS Schroeven Kruiskop + Plug
Lettertype: Monotype Corsiva


Reg1: 8
Reg2: Hannelore & Arne
Reg3:Sven

Opmerkingen:


Bij Bloembinderij Karel Smits kunt u heel gemakkelijk een stijl- en sfeervol naambord bestellen. U kunt een naambord bestellen in onze online webshop of kom naar onze winkel in Belfeld.

Zichtbaar
Door een naambord te bestellen, maakt u uw huis in een handomdraai af. Als winkelier bent u met een uithangbord beter zichtbaar voor uw publiek. Wij leveren onze borden in de kleuren:
  • Blauw
  • Groen
  • Zwart

Verder is het mogelijk een stijlvolle ‘wit’ rand aan te brengen, waardoor het bord nog meer als blikvanger zal dienen. De naamborden en uithangborden kunnen wij voor u beletteren. Alle borden zijn voorzien van poedercoating. Dit betekent dat de borden bestand zijn tegen weer en wind.

Contact
Een naambord bestellen doet u eenvoudig online door het product naar keuze in de winkelwagen te leggen. U kunt vervolgens betalen met iDEAL waarna uw bestelling is afgerond. Langskomen in onze winkel kan ook, maar vergeet niet ons routekaartje te bekijken voordat u in de auto stapt. Hebt u nog vragen of opmerkingen? Neemt u dan gerust contact met ons op door even te bellen met het telefoonnummer: 077 – 47 53 668 of stuur ons even een e-mail.

Klik hier om een Naamplaat te Bestellen

Reviews

Er zijn geen reviews beschikbaar in de huidige taal
Schrijf een review