Klik op de foto voor meer info 001Vbzw 3254

Klik op de foto voor meer info 001Vbzw 3254
Voorbeelden van opdruk *Prijzen zijn inclusief btw
Artikelcode001Vbzw 3254
0 ster(ren) met 0 review(s) Schrijf een review
Voorbeeld van assoriment goedkope Naamplaat 3254 voor de voordeur van uw gevel
smeedijzeren Naamplaat 3254 Assen Zwart winkel
Opdruk: Opdruk
Kleur Opdruk: Wit
Regel Hoogte: 2 Regel Evenhoog
Bevestigingsmateriaal: RVS Schroeven Kruiskop + Plug
Lettertype: Monotype Corsiva


Reg1: Familie
Reg2: van Ballegooijen
Reg3:

Opmerkingen:


Een mooi naambord van ijzer voor bij uw voordeur vindt u bij Bloembinderij Karel Smits voor een scherpe prijs.Voortaan hoeft niemand meer te twijfelen over wie er in uw huis woont en heeft u er een mooie versiering bij voor bij uw voordeur. De naamborden worden aangepast aan uw wensen, zodat ze passen bij uw eigen smaak en stijl. Bovendien wordt het naambord bij u thuis bezorgd.

Mogelijkheden
Wanneer u een naambord bestelt in de webshop van Bloembinderij Karel Smits, bent u degene die de keuzes maakt. Zo kiest u allereerst het type: kiest u voor rechthoekig of ovaal en wilt u een naambord dat u uit kunt hangen of wilt u er eentje die recht tegen de muur hangt? Ook kiest u zelf de kleur! Eventueel kunt u kiezen voor een mooie witte rand die het geheel helemaal afmaakt.

Contact
Ook kunt u een naambord bestellen in de winkel van Bloembinderij Karel Smits in Belfeld. Als u hier naartoe komt, kunt u de verschillende borden zelf bekijken en ook hier kunt u alle keuzes zelf maken. U vindt een routebeschrijving naar de winkel op de website. Hebt u een vraag over één van onze producten of wilt u meer informatie? Stuur uw vraag dan naar info@karelsmits.nl.

Klik hier om een Naamplaat te Bestellen

Reviews

Er zijn geen reviews beschikbaar in de huidige taal
Schrijf een review