Klik op de foto voor meer info 001Voorb 3255

Klik op de foto voor meer info 001Voorb 3255
44.50 *Prijzen zijn inclusief btw
Artikelcode001Voorb 3255
0 ster(ren) met 0 review(s) Schrijf een review
Voorbeeld van het assortiment goedkope Naamplaaten 3255 kopen winkel
smeedijzeren Naamplaat 3255 Uden Zwart bedrijf b&b
Opdruk: Opdruk
Kleur Opdruk: Creme
Regel Hoogte: 2 Regel Evenhoog
Bevestigingsmateriaal: RVS Schroeven Kruiskop + Plug
Lettertype: Times


Reg1: 22
Reg2: Dooms - D'Hoe
Reg3:

Opmerkingen:


Bent u op zoek naar naamplaten voor bij uw voordeur? U hoeft niet langer te zoeken want Bloembinderij Karel Smits heeft wat u zoekt! Onze platen zijn verzinkt en voorzien van een poedercoating. Dit maakt de naamplaten niet alleen mooi, maar ook weer- en windbestendig.

Platen en borden
De platen zijn te verkrijgen in groen, zwart of blauw en worden standaard geleverd zonder opdruk. Maar natuurlijk is een naamplaat niets zonder naam. Daarom zorgen wij voor een professionele belettering. Het standaard lettertype is ‘Monotype Corsiva’, maar als u liever een ander lettertype wilt, kan dat natuurlijk ook. Bent u op zoek naar iets anders dan naamplaten voor bij de voordeur? Kijk dan ook eens bij onze uithangborden en huisnummerborden.

Bestellen
In onze webshop staan al onze borden en platen op een rij. Als u een keuze heeft kunnen maken tussen de naamplaten en er eentje heeft gevonden die goed past bij uw voordeur, dan kunt u het gewenste product aanklikken en dan ziet u een foto met meer informatie. De producten van uw keuze kunt u nu in het winkelwagentje plaatsen. U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze winkel. U vindt ons aan het Koninginneplein 7 in Belfeld? Hebt u vragen? Stel ze ons via: info@karelsmits.nl of via het telefoonnummer 077 – 475 36 68.

Klik hier om een Naamplaat te Bestellen

Reviews

Er zijn geen reviews beschikbaar in de huidige taal
Schrijf een review