Klik op de foto voor meer info 001vbzw 4260

Klik op de foto voor meer info 001vbzw 4260
109.50 *Prijzen zijn inclusief btw
Artikelcode001vbzw 4260
0 ster(ren) met 0 review(s) Schrijf een review
Voorbeeld van smeedijzer UIthangbord Rond voordeur 4260 kopen
goedkoop Uithangbord Ovaal 4260 Zwolle Zwart bedrijf
Opdruk: Opdruk + Kader Rechts
Kleur Opdruk: Wit
Regel Hoogte: 1 Regel Gecentreerd
Bevestigingsmateriaal: RVS Schroeven Kruiskop + Plug
Lettertype: Monotype Corsiva


Reg1: Familie Faber
Reg2:
Reg3:

Opmerkingen:


Uithangbord
Een gepersonaliseerd uithangbord staat goed naast uw voordeur; u laat het voor een scherpe prijs maken bij Bloembinderij Karel Smits. Zo kunt u via de webwinkel het uithangbord bestellen dat precies past bij uw eigen wensen en voorkeuren en vervolgens bezorgen wij het bij u thuis.

Assortiment
In onze webwinkel vindt u een overzicht van de verschillende ijzeren uithangborden waar u uit kunt kiezen. Nadat u het type heeft gekozen dat u het mooist vindt, kunt u nog kiezen uit de kleur: blauw, groen of zwart. Hebt u dit gekozen, dan kunt u aangeven welke naam we voor u mogen drukken op het uithangbord. U hebt zelfs de keus om een bord zonder bedrukking te bestellen. Voldoet het uithangbord precies aan uw wensen? Dan kunt u de bestelling versturen.

De winkel
Bestelt u uw uithangbord liever in de winkel? Dan bent u van harte welkom in Belfeld. Hier kunt u de verschillende borden bekijken en aangeven wat uw voorkeuren zijn. Een routebeschrijving naar de winkel vindt u op de website. Hebt u een vraag of heeft u iets niet kunnen vinden op de website? Stuur uw vraag dan naar info@karelsmits.nl.

Klik hier om een Naamplaat te Bestellen

Reviews

Er zijn geen reviews beschikbaar in de huidige taal
Schrijf een review