Uithangbord Maastricht Zwart

Nostalgisch uithangbord
Een prachtig nostalgisch uithangbord met uw naam en/of huisnummer erop vindt u voor een scherpe prijs bij Uithangborde-Smeedijzer.nl. Zowel in onze winkel in Belfeld als in de webwinkel hebben we verschillende soorten ambachtelijke uithangborden, zodat u altijd het uithangbord kunt vinden dat past bij de stijl van uw huis of voortuin.

Mogelijkheden
Wanneer u rondkijkt in onze webwinkel, zult u zien dat we uithangborden hebben in verschillende maten. Ook kunt u bijvoorbeeld kiezen voor ovaal of rechthoekig en u kunt bij veel borden kiezen uit de kleuren blauw, groen of zwart. Wilt u het nostalgisch uithangbord door ons laten bedrukken? Dan kunt u ook voor een nostalgisch lettertype kiezen. Een andere mogelijkheid is het bord onbedrukt bestellen. Wanneer u de stappen op de website volgt, komen al deze keuzemogelijkheden voorbij.

Contact
Natuurlijk kunt u ook langskomen in Belfeld, waar u de nostalgische uithangborden in ons assortiment zelf kunt bekijken. Op de website kunt u een routebeschrijving vinden naar de winkel. Hebt u een vraag of wilt u meer informatie? Dan kunt u een e-mail sturen naar info@karelsmits.nl.