Uithangbord Ovaal Zwart

Een gepersonaliseerd uithangbord staat goed naast uw voordeur; u laat het voor een scherpe prijs maken bij Bloembinderij Karel Smits. Zo kunt u via de webwinkel het uithangbord bestellen dat precies past bij uw eigen wensen en voorkeuren en vervolgens bezorgen wij het bij u thuis.

Assortiment
In onze webwinkel vindt u een overzicht van de verschillende ijzeren uithangborden waar u uit kunt kiezen. Nadat u het type heeft gekozen dat u het mooist vindt, kunt u nog kiezen uit de kleur: blauw, groen of zwart. Hebt u dit gekozen, dan kunt u aangeven welke naam we voor u mogen drukken op het uithangbord. Ook kiest u zelf het lettertype. U hebt zelfs de keus om een bord zonder bedrukking te bestellen. Voldoet het uithangbord precies aan uw wensen? Dan kunt u de bestelling versturen.

De winkel
Bestelt u uw uithangbord liever in de winkel? Dan bent u van harte welkom in Belfeld. Hier kunt u de verschillende borden bekijken en aangeven wat uw voorkeuren zijn. Een routebeschrijving naar de winkel vindt u op de website. Hebt u een vraag of heeft u iets niet kunnen vinden op de website? Stuur uw vraag dan naar info@karelsmits.nl of bel naar 077 – 47 53 668.