nostalgisch Uithangbord Maastricht Blauw

Bord 300 x 200 mm

nostalgisch Uithangbord Maastricht Blauw
nostalgisch Uithangbord Maastricht Blauw
nostalgisch Uithangbord Maastricht Blauw
69.50 *Prijzen zijn inclusief btw
Artikelcodeks4250Blauw
0 ster(ren) met 0 review(s) Schrijf een review
Nostalgisch Uithangbord rechthoek smeedijzer
Bord staat haaks op de muur
Afmeting bord:300x200x2mm
Afmeting steun:350x400x5mm
Afwerking gecoat blauw
Gewicht 2 KG

Kijk beneden voor:
- Voorbeelden van opdruk
- Productinformatie


Maak een keuze uit de 6 keuze veldjes hier onder.
Als er een ( - Mijn keuze:  ) aan het begin staat heeft u nog geen keuze in gevuld.
Maak alsnog uw keuze en plaats het huisnummer in de winkelwagen.
Vul bij reg:1: de tekst in die u op het bord wilt, wilt u geen tekst vul dit dan in.
Uithangborden Winkel
Een prachtig nostalgisch uithangbord smeedijzer met uw naam en/of huisnummer erop vindt u voor een scherpe prijs bij KarelSmits.nl. Zowel in onze winkel in Belfeld als in de webwinkel hebben we verschillende soorten ambachtelijke uithangborden, zodat u altijd het uithangbord kunt vinden dat past bij de stijl van uw huis of voortuin.

Mogelijkheden
Wanneer u rondkijkt in onze webwinkel, zult u zien dat we uithangborden hebben in verschillende maten. Ook kunt u bijvoorbeeld kiezen voor ovaal of rechthoekig en u kunt bij veel borden kiezen uit de kleuren blauw, groen of zwart. Wilt u het uithangbord smeedijzer door ons laten bedrukken? Dan kunt u ook voor een nostalgisch lettertype kiezen. Een andere mogelijkheid is het bord onbedrukt bestellen. Wanneer u de stappen op de website volgt, komen al deze keuzemogelijkheden voorbij. En wij maken de opdruk naar uw wensen.

Regel (letter) Hoogte
Een regel is een of een reeks woorden of nummers die over een bepaalde vaste breedte naast elkaar gedrukt zijn. Regelhoogte is de hoogte van een afzonderlijke regel dus als voorbeeld regel 1 hoog regel 2 normaal de woorden of nummers zijn op regel 1 zijn 45 mm hoog en de woorden of nummers zijn op regel 2 zijn 35 mm hoog hoog alle regels worden gecentreerd op het bord geplaatst.
U kunt zelf kiezen voor regels in een verschillende hoogte, meestal wordt deze optie alleen gebruikt om bijvoorbeeld de regel van het huisnummer iets groter te laten maken, zo dat dit beter opvalt te opzichte van de tekst. Bij regels met alleen tekst adviseren we om deze in dezelfde regelhoogte (letter hoogte) te houden dit geeft rust op het ontwerp en leest makkelijker.
Bij de tekst op een naambord gelden iets andere regels dan bij een brief, bij een brief schrijven we 4 namen achter elkaar met een komma en voor de laatste naam en. Bij een Naambord laten we met een & teken zien wie een kopel is en de kinder namen plaatsen we met een komma er tussen. We plaatsen de regel gecentreerd. (in het midden uitgelijnd) en met in acht nemen van de verhoudingen de langste regel in een zo groot mogelijke regelhoogte.

Levertijd
De Borden hebben we in voorraad, voor de opdruk plaatsen moet u ongeveer 7 dagen tellen. We streven er naar om zo snel mogelijk te verzenden. Wilt u het voor een bepaalde datum binnen hebben,zo dat u het cadeau kunt geven bij een verjaardag huwelijk of een ander feest. vermeld dit dan bij de opmerkingen, en we proberen hier binnen onze marges rekening mee te houden.

Contact
Natuurlijk kunt u ook langskomen in onze winkel Belfeld, waar u de ambachtelijke uithangborden in ons assortiment zelf kunt kopen. Op de website kunt u een routebeschrijving vinden naar ons bedrijf. Hebt u een vraag of wilt u meer informatie? Dan kunt u een e-mail sturen naar info@karelsmits.nl.

klik op uw keuze voor een voorbeeld

VOORBEELDEN OPDRUK:

VOORBEELDEN KLEUR OPDRUK:

VOORBEELDEN VAN REGEL HOOGTE (LETTER HOOGTE)

BEVESTIGINGS MATERIAAL
RVS Schroeven Kruiskop + Plug
RVS Schroeven Torx + Plug
Geen Schroeven

LETTERTYPE
Logo aangeleverd in EPS bestand (info@karelsmits.nl)

Reviews

Er zijn geen reviews beschikbaar in de huidige taal
Schrijf een review