Uithangbordjes Middelburg GrachtenGroen

Bij Uithangbord-Smeedijzer kunt u heel gemakkelijk een stijl- en sfeervol uithangbordjes bestellen. U kunt een uithangbordje bestellen in onze online webshop of kom naar onze winkel in Belfeld.

Zichtbaar
Door een naambord te bestellen, maakt u uw huis in een handomdraai af. Als winkelier bent u met een uithangbord beter zichtbaar voor uw publiek. Wij leveren onze borden in de kleuren:
* Zwart
* Blauw
* Groen
Verder is het mogelijk een stijlvolle ‘wit’ rand aan te brengen, waardoor het bord nog meer als blikvanger zal dienen. De ambachtelijke naamplaten en uithangborden kunnen wij voor u beletteren. Alle borden zijn van smeedijzer en voorzien van poedercoating. Dit betekent dat de borden bestand zijn tegen weer en wind.

Contact
Een naambord bestellen doet u eenvoudig online door het product naar keuze in de winkelwagen te leggen. U kunt vervolgens betalen waarna uw bestelling is afgerond. Langskomen in onze winkel kan ook, maar vergeet niet ons routekaartje te bekijken voordat u in de auto stapt. Hebt u nog vragen of opmerkingen? Neemt u dan gerust contact met ons op en stuur ons even een e-mail.