Uithangbordjes Middelburg Zwart

Wilt u graag een naambord bij uw voordeur? Kies dan voor een bord van Uithangbord-Smeedijzer.nl dit is een onderdeel van Bloembinderij Karel Smits. Onze borden zijn weer- en windbestendig, omdat ze zijn voorzien van een poedercoating. Een naambord van Bloembinderij Karel Smits is daarom zeer geschikt voor buiten bij de voordeur.

Uithangbord
De meeste naamborden zijn te verkrijgen in de kleuren groen, zwart of blauw en worden standaard geleverd zonder opdruk. Maar natuurlijk zou een naambord geen naambord zijn als er geen tekst op stond. Daarom zorgen wij voor een professionele belettering, in het lettertype ‘Monotype
Corsiva’. Liever een ander lettertype? Dat kan natuurlijk ook. De keuze is aan u. Bent u op zoek naar een iets anders voor bij de voordeur? Kijk dan ook eens bij onze uithangborden en huisnummerborden.

Bestellen
In onze webshop staan al onze producten op een rij. Als u een naambord heeft gezien wat goed past bij uw voordeur, klik dan het gewenste product aan en u ziet een foto met meer informatie. De producten van uw keuze kunt u nu in het winkelwagentje plaatsen. Komt u liever naar de winkel? Kom dan naar het Koninginneplein 7 in Belfeld. Indien u vragen hebt, zijn wij te bereiken via info@karelsmits.nl of via het telefoonnummer 077 – 475 36 68.