Vlaggenstokhouder Smeedijzer Grachten Groen type Dokkum

Maat 350 x 150 mm

Vlaggenstokhouder Smeedijzer Grachten Groen type Dokkum
81.95 *Prijzen zijn inclusief btw
ArtikelcodeUS8250Groen incl
0 ster(ren) met 0 review(s) Schrijf een review
Nostalgische Vlaggenstokhouder Krul smeedijzer
Afmeting bord:350x150x30x2mm
Doorsnee Stok Standaard:35mm
Afwerking gecoat GrachtenGroen
Gewicht 1,5 KG
Schroeven RVS Groen Torx
Gratis verzenden
Vlaggenstokhouder groen voor bij de voordeur laten maken


Vlaggenstokhouder Voordeur
Wilt u een leuk en unieke Vlaggenstokhouder Dokkum GrachtenGroen Smeedijzer kopen? Onze nostalgische vlaggenhouders zijn hand gesmeed. Bestel uw houder gewoon online, snel in huis!. Geef de voordeur van uw huis extra uitstraling met een Vlaggenstokhouder Dokkum GrachtenGroen Smeedijzer van de Naamborden Winkel in het hart van Belfeld. Wij willen iedereen van dienst zijn met. Mooie nostalgische vlaggenhouders voor bij de voordeur van uw huis.

Goed zichtbaar aan de voordeur
Met een goedkoop ambachtelijk Vlaggenstokhouder Dokkum GrachtenGroen Smeedijzer is uw winkel goed te zien voor het publiek. Onze houders zijn voorzien van poedercoating
Hierdoor zijn onze borden bestand tegen weer en wind. De opening is voor de gangbare maat houten of alluminium vlaggenstokken.  

Levertijd Vlaggenstokhouder
De stoere klassieke Vlaggenstokhouder Dokkum GrachtenGroen Smeedijzer voordeur van staal hebben we in voorraad. Verzending is normaalgesproken 7 werkdagen na dat de betaling bij ons binnen is.
We verzenden via GLS. u ontvangt een track en trace code van GLS op de dag van verzending.

Contact
In onze moderne webwinkel heeft u de mogelijkheid de landelijke uithangborden online te bestellen. We doen ons best om alle informatie over onze nostalgische geveldecoratie van smeedijzer bij onze artikelen te plaatsen met de bij behorende foto's. maar als u nog vragen of onduidelijkheden heeft, kunt u altijd even mail of een Watsapp bericht sturen naar ons bedrijf de Naamborden Winkel. Maar u kunt natuurlijk ook langs komen om ons assortiment smeedijzeren uithangborden zelf te komen bekijken in onze winkel in Belfeld..

Bijpassende Huisnummers - Uithangborden - Naamborden

Reviews

Er zijn geen reviews beschikbaar in de huidige taal
Schrijf een review