Uithangbord rond

Uithangbord rond Zwolle Zwart Smeedijzer

Uithangbord rond
Uithangbord rond
Uithangbord rond
Uithangbord rond
Uithangbord rond
Uithangbord rond
Uithangbord rond
Uithangbord rond
Uithangbord rond
Uithangbord rond
Uithangbord rond
Uithangbord rond
Uithangbord rond
€ 69.50 55.60 *Prijzen zijn inclusief btw
Artikelcode4260ZwolleZwart
4 ster(ren) met 1 review(s) Schrijf een review
Uithangbord Smeedijzer ovaal
Bord staat haaks op de muur
Afmeting bord:300x200x2mm
Afmeting steun:350x400x5mm
Afwerking gecoat zwart
Gewicht 2 KG
De Steun en de plaat zijn vast gesmeed tot een geheel door de ambachtelijke smid


U heeft de mogelijkheid uit de volgende keuzes
klik op een van de links voor meer informatie:

Uithangborden Voordeur
Deze smeedijzeren uithangborden zijn tijdloze klassiekers. Het landelijk ovaal naam gevelbord is een versiering bij uw voordeur.

Uithangbord met logo
De Uithangborden rond zijn gemaakt van een hoogwaardig smeedijzer in kombinatie van ambachtelijk gietijzer en voorzien van 2 lagen poedercoating. We maken deze naam uithangbordjes in de klassieke kleur zwart. De opdruk maken we van profesionele vinyl belettering voor buiten is in het wit, créme, goud of zilver en is minimaal 15 jaar kleur echt. U heeft de keuze bij dit naambord of u kiest voor 1 of 2 zijden tekst. natuurlijk kan er ook een logo in een kleur op, mits u het aanlevert in een EPS bestand.

Muurbord Winkel
Deze borden zijn niet alleen een naamgever voor bij uw woning maar kan ook uw winkel of bedrijf sieren. Voor de winkels hebben we een aantal extra grote winkelborden. Omdat de belettering aan beide kanten kan ben je in de winkelstraat prima zichtbaar.

Naamborden en Huisnummers
Dit ambachtelijk smeedijzeren is een welkom voor buiten aan de gevel langs de voordeur vermeld met uw huisnummer en de familie naam. Maar ze worden ook veel zakelijk gebruikt bij winkels kapperes café of bed and breakfast de nostalgische uitstraling van dit reclamebord past mooi aan een monumentaalpand en in een oude stads kern of dorps gezicht

Contact
Hier in de webshop vind u onze gehele collectie nostalgische gevelborden van smeedijzer, maar u bent ook van harte welkom in onze winkel op het koninginneplein 7 in Belfeld, heeft u vragen schroom dan niet om te mailen, info@KarelSmits.nl. De levertijd is 7 dagen, we streven er naar om binnen 2 dagen na dat de betaling binnen is met GLS te verzenden u ontvangt een track en trace code van GLS.

Voorbeelden van opdruk

Reviews

Aantal reviews: 1
Gemiddelde beoordeling: sterren Schrijf een review
21-08-2016
Schrijf een review
Door een review achter te laten kun je ons en bezoekers van deze website laten weten wat jou ervaring is met een bepaald Uithangbord.
Je kunt een review achter laten door onderstaand formulier in te vullen, dit stellen wij zeer op prijs.