Naamborden voordeur

Uithangborden - Smeedijzer.nl is een onderdeel van Bloembinderij Karel Smits naast bloemen en planten zijn we gespecialiseerd in nostalgische uithangborden en naamborden voor bij de voordeur. De borden zijn met de hand gesmeed van stevig smeedijzer de punt van gietijzer zit er aan gelast het geheel is voorzien van een poedercoating, dus bestand tegen ieder weertype. De steun en de plaat zijn aan elkaar vast gesmeed, hierdoor kan de plaat dus niet wiebelen in de wind, waar door je ook geen slijtage plekken krijgt. U hebt keuze uit de kleuren groen, zwart en een enkel bord in het blauw, met of zonder opdruk. Zo bieden wij voor ieder wat wils bij Bloembinderij Karel Smits. Voor thuis of bij uw bedrijf, bed and breakfast apotheek bakker kapsalon barbier drogisterij cafe camping openingstijden wegwijzer.

Opdruk op maat
Naast goedkope naamborden heeft u ook de keuze uit huisnummerborden en ambachtelijke uithangborden voor bij de voordeur aan gevel of aan paal. De borden worden standaard geleverd zonder opdruk, maar natuurlijk kunnen wij voor een professionele belettering zorgen: zonder naam is het immers geen naambord. U heeft de keuze uit 3 lettertype het meest gebruikte is ‘Monotype Corsiva’, maar 'Times'of 'Arial rounded'. Bovendien kunt u kiezen voor een kader rand in de zelfde kleur als de opdruk. Dit geeft het bordje een sfeervolle uitstraling. U heeft de keuze uit 4 kleuen namelijk Wit, Creme, Zilver of Goud. We kunnen ook verschil maken in de regelhoogten vaak worden bij huisnummers een hogereregel genomen zo dat het huisnummer beter opvalt, bij alleen letters adviseren wij om geen verschil te maken in regelhoogte, dit houd het bord rustig.

Online kopen
In onze webshop staan alle nostalgische naamborden uithangborden naamplaten huisnummers en vlaggenstokhouders voor bij de voordeur van degelijk smeedijzer op een rij. Als u een keuze heeft gemaakt uit één van onze landelijke (naam)borden, klik dan het gewenste product aan en u ziet een foto met meer informatie. De producten van uw keuze kunt u nu in het winkelwagentje plaatsen. U kunt natuurlijk ook een kijkje komen nemen in onze winkel in Belfeld. daar kunt u ook alle naamborden kopen en bekijken. U vindt ons aan het Koninginneplein 7. Hebt u vragen? Wij beantwoorden ze graag. Neem contact met ons op via info@karelsmits.nl